Lessen tussen de lakens: Chill van bil

Niet: te veel poespas. Wel: een killer orgasme. Dit is relax-seks.

Rodeo

In deze variant van het cowgirl-standje, waarbij de penetrerende partner bovenop zit, is het enige wat jij hoeft te doen genieten. Jij ligt op rug met je benen gestrekt en je sekspartner zit op je met zijn of haar benen gespreid. Nu stoot je partner niet in en uit, maar naar voor en achter. Bij elke stoot krijgt je clitoris de hoognodige aandacht van zijn of haar schaambeen: here we cooome.

Mindful seks

Het Yab Yum-standje komt uit de Tantra en zorgt gegarandeerd voor ontlading. De penetrerende partner zit in kleermakerszit en jij gaat er bovenop zitten met je armen en benen om hem heen geslagen. Als je partner omhoog stoot, geniet je van heerlijke sensaties in het diepe en gevoelige deel van je vagina. Het vergt wat meer kracht van de penetrerende partner, waardoor het lekker slow gaat en de sekssessie langer duurt. Als jullie dan ook nog jullie ademhaling synchroniseren, wordt het helemaal een potje mindful seks.

Oogje op elkaar

Ga tegenover elkaar zitten en schuif zo dicht mogelijk tegen elkaar aan zodat je partner je kan penetreren, maar houd je benen gestrekt. Met je handen op de grond zit je wat stabieler. Nu is het aan de penetrerende partner om een rustig ritme aan te nemen, terwijl jullie elkaar diep in de ogen kijken. Dat is niet alleen goed voor de band tussen jou en je partner, maar volgens onderzoek komt daardoor ook het gelukstofje oxytocine vrij.

Lazy doggy

Op z’n hondjes kent iedereen, maar wist je dat er een relaxtere, manier is om dit standje uit te voeren? In plaats van op je knieën kan doggystyle ook prima liggend, terwijl je partner achterlangs bij je naar binnen komt. Gebruik eventueel een kussen om je bekken iets te liften. Pluspunt één is dat jij in dit standje vrij weinig hoeft te doen. Pluspunt twee is dat je partners handen vrij zijn om op andere plekken aan het werk te gaan. Easy peasy!

Tekst: Samantha Lakker | Foto: Stocksy

Deze Lessen tussen de lakens komt uit VIVA-12-2020. Dit nummer ligt t/m 25 maart in de winkel of bestel je online via onderstaande link.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER«