Lessen tussen de lakens: Heb jij al sekshandschoenen in je nachtkastje?

lessen-tussen-de-lakens

Met een paar sekshandschoenen til je je seksleven moeiteloos naar ongekende hoogten…

Opgewonden standje

Je kunt sekshandschoenen bij elke slaapkameractiviteit betrekken. Ze zijn een fijne toevoeging wanneer je clitoris in het zonnetje wordt gezet, maar ook bij vaginale of anale penetratie. Ook het mannenhart gaat sneller kloppen als je deze handschoenen gebruikt bij een handjob of prostaatmassage.

Zorg er in elk geval voor dat jullie opgewarmd van start gaan. Een paar druppels glijmiddel kunnen daarbij helpen. Tip: laat je bedpartner je klit zachtjes verwennen met zijn of haar duimtop, met de andere hand kan hij of zij met een, twee of meer vingers naar binnen glijden.

Het potje vingeren wordt pas echt loeiheet als jij daarbij je bekkenbodemspier aanspant en je lover zijn of haar vingers naar je navel krult. Zin in een dubbele sensatie? Trek één been omhoog, plaats een hand onder je billen en cirkel vanuit daar om de ingang van je vagina en draai met de andere hand rondjes om je clitoris. Het is misschien even oefenen, maar zodra jullie de skills in de vingers hebben, heb je daar nog lang plezier van.

Bijdehandje

Het is vast niet het eerste wat je bedenkt om mee de slaapkamer in te nemen, maar met een speciaal paar handschoenen worden je vingertechnieken zonder al te veel moeite naar een hoger plan getild. Sekshandschoenen zijn namelijk zo ontworpen dat ze seks niet alleen veiliger maken, maar vooral aangenamer.

De handschoenen beschermen de huid rond je private parts tegen scherpe nagels, eelt en bacteriën, wat
de kans op vervelende infecties kleiner maakt. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar waar ze echt punten mee scoren zijn de ribbels en nopjes die ervoor zorgen dat je tijdens het vingeren van geheel nieuwe sensaties geniet.

Lees ook
Lessen tussen de lakens: Neem een seksspeeltjesabonnement

Voor ieder wat wils

Sekshandschoenen zijn meestal gemaakt van latex, rubber, een combi van die twee of van nitril. Je kunt kiezen uit een herbruikbare of wegwerpvariant. Die voor eenmalig gebruik zijn wat liever voor de portemonnee en een goeie optie wanneer je ook graag anaal wordt gevisiteerd. Dan gebruik je er een voor de voorkant en de ander voor de achterkant en gooien jullie de handschoenen na de daad gewoon weg.

Herbruikbare handschoenen zijn meestal gemaakt van een dikkere stof zoals rubber en zijn nog veiliger in gebruik. Je vindt ze met stekeltjes, ribbels, opgeheven randjes en nopjes. Er zijn trouwens ook vingercondooms die niet de hele hand bedekken. Zo heb je tijdens het voor- of naspel net iets meer huid-op-huid-contact. Check voor aankoop en gebruik of jullie geen latexallergie hebben.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Tekst Samantha Lakker | Foto GettyImages