Let’s talk about sex: dit is hoe lang een gemiddelde vrijpartij duurt

gemiddelde vrijpartij

De een trekt het liefst uren uit voor seks, terwijl een ander ook heerlijk kan genieten van een vluggertje. En ja, tijd is dan ook maar een relatief begrip. Zolang het maar lekker was. Toch is het altijd interessant om te kunnen gluren in de slaapkamer van een ander: zólang duurt een gemiddelde vrijpartij.

Lees ook:
Vrouwen en klaarkomen: waarom het ‘met jezelf’ 10 keer sneller lukt dan met een partner

Gezondheidssite Mind Body Green vond dat ook weleens een goede om uit te zoeken en bracht een aantal studies bij elkaar. Wat blijkt? De gemiddelde vrijpartij duurt net iets langer dan vijf minuten: 5,4 minuten om precies te zijn.

Gemiddelde vrijpartij

Dan hebben we het wel over heteroseksuele koppels, waarbij de tijd onder de lakens ligt tussen de 3 en 13 minuten. Het voorspel werd hier blijkbaar niet in meegerekend, wat dat duurt los ongeveer 10 minuten. Lesbische stellen nemen tussen de 30 en 45 minuten voor een stomende vrijpartij en homoseksuele koppels zitten op 15 tot 30 minuten.

Standjes

Heb je wel behoefte aan wat afwisseling? Dan kunnen deze standjes je helpen om makkelijker een orgasme te bereiken. En hee, maar zóveel koppels hebben elke dag seks. Hoe langer je samen bent, hoe minder vaak je in principe nog tot een hoogtepunt komt.

De stembussen zijn geopend! Wie verdient volgens jou een VIVA400-award? Stem nu op jouw favoriet via deze link!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Libelle | Beeld: iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!