Let’s talk about sex: Paradiso organiseert clitoris-avond

Ondanks dat onze samenleving soms een obsessie lijkt te hebben voor het vrouwelijk lichaam als sekssymbool, weten we weinig over vrouwelijk seksueel genot. Daarom organiseert Paradiso een avond die in het teken staat van het vrouwelijk seksueel orgaan: de clitoris.

Paradiso organiseert het event omdat ze het niet eens is met het feit dat de seksualiteit wordt gedomineerd door de man. ‘In de wetenschap, filosofie, film, pornografie: overal bestaat de mythe van de vrouw als passief, lijdzaam object,’ zo valt te lezen op de Facebookpagina van het event. Dat de clitoris niet onderdoet voor de penis, dáárover gaat deze avond.

Cliteracy

Op woensdag 27 september organiseert de Amsterdamse club het event Cliteracy. Deze avond draait volledig om het vrouwelijk seksorgaan. Er is een KutMarkt waar je clitorisbroches kunt kopen, je kunt er KutCakes eten en van seksuologe Ellen Laan en schrijfster Emma Curvers kan je alles leren over vrouwelijke seksualiteit. De avond wordt gepresenteerd door programmamaker Shula Tas. De avond zou eindigen met een ‘leerzame climax’. Dat belooft wat.

Tickets voor Cliteracy zijn te koop via Paradiso.nl en kosten € 8,-.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Shutterstock