Lichtgevende bodypaint

geroosterde venkel

Ben jij zo iemand die het leuk vindt om nieuwe dingen te proberen in de slaapkamer? Dan is dit setje misschien wel iets voor jou!

Bodypaint
De chocolade bodypaint kende ik al wel, die werd me een keer aangeprezen bij zo’n party voor seksspeeltjes. Het leek me zo’n plakkerig gedoe, dus heb ik vriendelijk bedankt. In mijn zoektocht naar het Speeltje van de Week stuitte ik echter op deze set: lichtgevende bodypaint!

Leef je uit!
Er zit een zwart lampje bij (black light), dat je moet laten oplichten. Vervolgens kun je je met de groene, gele, blauwe en oranje verf helemaal uitleven op het lichaam van je partner. Schrijf spannende teksten op zijn/haar lijf of maak vrolijke tekeningen. Lol gegarandeerd! Bovendien is het erg spannend dat je bijna niets ziet, behalve heel felle kleuren…

Voor € 15,25 haal je de set in huis. Het bevat naast het lampje en de verf ook een tube glijmiddel en een toy cleaner. Uiteraard wordt het discreet verpakt bij je thuisbezorgd, zodat het alleen jouw feestje wordt en niet ook van de buren!