Liefde hangt in de lucht: de leukste reacties op ‘First Dates Hotel’

First Dates Hotel

We hebben ze even moeten missen: de blauwe ogen van barman Victor, euh, we bedoelen natuurlijk de leuke afleveringen van ‘First Dates.’ Nu is de show terug én in een nieuw jasje gestoken. De kandidaten blijven in ‘First Dates Hotel’ namelijk ook overnachten.

En dat maakt het natuurlijk éxtra spannend. Gelukkig zijn daar de vaste gezichten om de zenuwachtige deelnemers op hun gemak te stellen. We beginnen met een mooie quote van Sergio: ‘Als alle blaadjes hartjes waren, dan ligt de liefde nu voor het oprapen.’ Mooier hadden we het zelf niet kunnen zeggen. Nieuw zijn deze keer receptionist Ricardo en Tobias, die de gasten ontvangt.

Prachtige locatie

In het mooie Limburg – je zal er maar wonen – zijn alle ingrediënten voor een succesverhaal aanwezig, máár of de liefde ook echt in de lucht hangt, moet nog maar blijken. De dates variëren van ultiem succesvol (er wordt getongd in de jacuzzi), tot niet zo’n goede klik. Vooral het oudere stel Margit en Willem viel op. Daarom zetten wij de leukste reacties op de eerste aflevering voor je op een rijtje:

Bron: Twitter, First Dates Hotel | Beeld: Wessel de Groot (BNNVARA), Twitter
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!