Liefde-is-voor-iedereen-t-shirt: vier de liefde mee

hema gay pride

Nog maar twee weken en dan gaan we weer de heerlijke Pride week in. Hema speelt daar op in door -samen met ontwerpers Viktor&Rolf- speciale t-shirts op de markt te brengen. 

Hema gelooft in een samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Het was dan ook de eerste modeketen die hun winkel genderneutraal maakte. Daarmee komen ze dus ook op voor de LBTHI-gemeenschap (lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgenders en intersekse personen) in Nederland. Liefde is voor iedereen en dat is dus is ook de boodschap op het witte shirt waar in regenboogletters ‘Love is for everyone’ staat.

Doe mij er een

Voor tien euro scoor je zo’n kek shirtje. De volledige opbrengst gaat naar COC, de belangenvereniging voor lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transgenders. Er is een mannen- en vrouwenshirt, maar de Hema verwoordt dat een stuk beter en lekker genderneutraal, namelijk een regular fit en een slim fit. Je schaft hier zo’n fijn shirt aan.

Hema gay pride

Bron & Beeld: Hema, Pexels

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

banner

Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.