Liefdeslessen van Beyoncé

Beyoncé

Het imago van Beyoncé was altijd vlekkeloos, maar de laatste maanden worden de roddels over het naderende einde van haar huwelijk steeds hardnekkiger. Van welke liefdeslessen van Beyoncé kunnen wij iets opsteken?

Loop altijd met een straight face uit een lift
Het filmpje waarin zusje Solange hubby Jay-Z fysiek te lijf gaat, hebben we allemaal gezien. Beyoncé leek zich niet te mengen in de ruzie en als de beelden niet waren gelekt, hadden we dankzij haar gezichtsuitdrukking nooit geweten dat er in die lift nogal iets gaande was. Dus play it cool, wat er ook gebeurt. In haar nieuwste remix van ‘Flawless’ is Bee er duidelijk over: “Ofcourse sometimes shit goes down when there’s a billion dollars on an elevator”. Elk stel heeft issues maar hoe je daar mee omgaat, is aan jou.

Stay sexy
Haar laatste album is provocerender dan we van haar gewend zijn, maar ze houdt haar sexyness nog net binnen de randjes. Of je nu in het prille begin van een relatie zit of al jaren bij elkaar bent: blijf een beetje verleidelijk.

Trek je niets aan van wat anderen over je relatie zeggen
Afgelopen week deed het power couple de laatste show van hun ‘On the Run’ tour in de US. Op Instagram plaatste Beyoncé een foto van haar man en kind met in de tekst verwerkt: ‘the best tour of my life’. De wereld mag dan wachten op het moment dat de boel klapt, Mrs. Carter lijkt met haar hoofd in de wolken te lopen. Uiteindelijk weten alleen jij en je partner hoe het zit, dus laat de mening van je omgeving voor wat het is.

Investeer in je liefdesleven
Beyoncé doet vakantietripjes met het gezin, we zagen backstage beelden van haar en Jay-Z met allebei een stralende lach op hun gezicht… Misschien slechts een manier om roddels de nek om te draaien, maar als je relatie onder druk staat en je niet wil dat het klapt, is er niets belangrijker dan je best doen om de boel bij elkaar te houden.

En als het dan toch omvalt…
…steun op jezelf, niet op je partner. Een imperium opbouwen zoals Beyoncé is echt niet nodig, wat wel aan te raden is: zorg dat je altijd een eigen leven houdt. En dat je financieel enigszins op jezelf terug kunt vallen als het moet. Zoals Bee zou zeggen: All the women who are independed, throw your hands up at me!

Wat is na deze liefdeslessen van Beyoncé jouw beste tip om je relatie goed te houden?

Beeld: Hollandse Hoogte