Liever sushi dan seks

geroosterde venkel

Sushi of seks? Voor mannen zal de keuze niet moeilijk zijn, vrouwen denken er echter wat langer over na. Volgens onderzoek verkiezen vrouwelijke singles namelijk hun lievelingseten boven een potje vrijen.

Chocolade en steak
Uit onderzoek van Today.com en Match.com blijkt dat bijna 40 procent van de vrouwen liever een jaar zonder seks heeft dan haar lievelingseten op te moeten geven. Nog geen vijfde van de ondervraagde mannen zou hetzelfde doen. Vrouwen die seks de deur wijzen, geven aan dat chocolade en een sappige steak toch écht niet uit hun leven kunnen verdwijnen.

“Mensen geven vaak aan geld en slaap of eten boven seks te verkiezen. Ik denk dat dit aangeeft dat men niet genoeg geniet van seks om er echt waarde aan de hechten”, aldus sekstherapeut Ian Kerner. Wij denken dan: waarom niet je favoriete eten en seks combineren?

Combi tips Vrouwonline
– Ken je de scène uit Sex and the City, waarin Samantha zichzelf omtovert tot een sushipallet?
– Als chocoladeliefhebber koop je gewoon choco bodypaint. Versier je verovering en gebruik je tong om hem weer te ontdoen van het verslavende goedje.
– De eeuwenoude aardbeien en slagroom-tip. Neem een schaaltje met aardbeien en wat slagroom. Spuit de slagroom op de aardbeien en voer elkaar. Zo ontstaat er vanzelf een sensueel spel!
– Gebruik ijs en leg met een lepel iedere keer een klein bolletje op zijn lichaam. Door de warmte zal het ijs gaan smelten. Samen lekker plakkerig worden, dat maakt vast wel wat in jullie los.
– Maak je favoriete maaltje en dek de tafel een beetje romantisch. Ga dan allebei naakt aan tafel zitten. Wedden dat je na het eten in bed belandt?

Bron: huffingtonpost.co.uk