F*ck you very, very much: Lily Allen ontwerpt sekstoys

concerten deze week

Lily Allen heeft er een nieuwe klus bij. De zangeres werkt aan een lijn seksspeeltjes, zo vertelde ze dit weekend tijdens de promotietoer voor haar autobiografie My Thoughts Exactly.

Volgens Daily Star liet de muzikante het nieuws per ongeluk glippen. ‘Ik zou hier eigenlijk niet over moeten praten’, zou ze gezegd hebben. ‘Ik heb er nog helemaal geen persbericht over uitgestuurd ofzo.’

Grote kansen

Lily ziet grote kansen in de sekstoy-industrie. Ze zou tijdens de signeersessie hebben gegrapt dat het een van de weinige markten was waar nog ruimte is voor sterren om een eigen lijn op te zetten. ‘Veel muzikanten duiken in allerlei zaken waar niemand interesse in heeft, maar dit is iets waar ik graag over meepraat. Orgasmes zijn belangrijk, dames!’

Instagram

De zangeres toonde eerder dit jaar al haar liefde voor de speeltjes voor volwassenen op Instagram. Daar liet ze haar persoonlijke collectie zien aan haar volgers. ‘Ik maak niet eens een grap als ik je zeg dat deze toys mijn leven hebben veranderd’, zei ze daar toen bij.

banner

Bron & beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!