Geef je snel op: ‘Love Island’ zoekt nog steeds vrijgezelle kandidaten

love island

Eíndelijk krijgen wij ook onze eigen variant van Love Island. Maar waar je denkt dat de aanmeldingen binnenstromen, zoekt het programma nog steeds singles. Dus hop, geef je op!

Hoewel eerst de geruchten gingen dat Rosanna (weet je wel, van Temptation) mee zou doen aan de show, blijkt dat toch niet helemaal waar te zijn. De blondine is nog steeds errug gelukkig met Niels en voor een deelname aan Love Island moet je toch echt vrijgezel zijn. En haar relatie nóg een keer op het spel zetten? Dat ging ‘m toch niet worden.

Aanmelden

Maar zie jij het wel zitten om op een tropisch eiland op zoek te gaan naar de liefde? Dan is dit jouw kans. Mocht alles goed verlopen, maak je nog eens kans op een geldbedrag. Al is jouw prins(es) op het witte paard natuurlijk de echte hoofdprijs die je overhoudt aan het programma. Je kunt je hier inschrijven. Dus waar wacht je nog op?

Bron: Beautify
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!