Maak het spannend met Shunga

geroosterde venkel

Shunga
Shunga leert je op een leuke manier plezier hebben én vooral ook tijd te maken voor ‘het voorspel’. De verschillende Shunga-producten zijn letterlijk een stukje kunst. De verpakking is bekleed met Japanse erotische tekeningen uit de 16-18e eeuw, waar wij wel wat van kunnen leren. Toen namen ze in Japan namelijk al uitgebreid de tijd om elkaar maximaal te laten genieten.

Divine Oral Pleasure Lipgloss
De spannende lipgloss smaakt ook nog lekker zoet en geeft tintelingen die de lippen stimuleren. Heel leuk uitdagend tijdens oraal plezier. Het is ook heel spannend om de lipgloss en public uit je tas te halen en dan ondeugend voor zijn neus op je lippen te smeren.

Sensueel Body Poeder
Tijdens een leuke vrijpartij kan je soms een beetje aan elkaar blijven plakken. Wat dan leuk is om mee te experimenteren is het Sensuele Bodypoeder. Je kan het likbare poeder met de veer overal verspreiden. Je lichaam voelt dan weer helemaal droog aan. Het poeder mengt niet met vocht, dus het wordt geen kliederboel.

Vaginale aanspanningsgel
Met een vingerkootje vaginale aanspanningsgel op de vaginawand worden de spieren rond de vagina na 20 minuutjes strakker. Voor jouw gevoel ga je terug in de tijd en hij wordt helemaal gek!