Maak je sexleven kinderproof!

geroosterde venkel


Nu je kinderen heb is het niet zo gemakkelijk meer om je sexleven weer op het oude vertrouwde niveau te krijgen. Maar niet getreurd, wij geven je een paar slimme tips hoe je je liefdesleven kinderproof kunt maken.

1. Planning

Hoe suf het ook klinkt, je moet vanaf nu toch echt je sexmomenten gaan plannen. Probeer je erbij neer te leggen dat een spontane wip in de keuken/balkon/badkamer/woonkamer er niet meer in zit.

Dat betekent niet dat je sexleven nu niet meer spannend is! Je kunt elkaar nog steeds net zo verwennen als voordat jullie kinderen hadden.

2. Neem initiatief

Een man vindt het geweldig als jij zelf het initiatief neemt voor sex. Verras hem bijvoorbeeld met een uitgebreide massage.

3. Het juiste tijdstip

Veel vrouwen denken dat ’s avonds, wanneer de kinderen op bed liggen, de beste tijd is om sex te hebben. Tenzij je een echt avondmens of een workaholic bent, is de bedtijd niet aan te raden. Jij en je partner zijn namelijk moe van de hele dag werken en met de kinderen spelen. Probeer dus om tijdens een middagdutje van de kleintjes of heel vroeg in de ochtend elkaar te verrassen met een wilde vrijpartij.

4. Kwaliteitssex

Nu je kinderen hebt, heb je waarschijnlijk minder tijd om te vrijen. Zorg er dus voor dat de kwaliteit van de sex die jullie wél hebben belangrijker is dan de kwantiteit. Want, eerlijk: één lekkere vrijpartij die in je geheugen blijft gegrift is toch beter dan vijf snelle potjes ‘het-ging-wel-sex’?

5. Dagdromen

Sta jezelf toe om te fantaseren. Hierdoor kun je jezelf helemaal in de stemming brengen en zal je man verbaasd opkijken wanneer jij hem aan het einde van de dag de trap op sleurt voor een wilde vrijpartij (zie ook punt 2).

Bron: goedgevoel.be / mamaenzo.nl