Maak je (seks)leven spannender

geroosterde venkel

Seks met een andere man, weggaan bij je partner en een nieuw leven beginnen in het buitenland. Dat zijn de dingen waar wij vrouwen het meest over dagdromen. Als het aan ons ligt blijven deze fantasieën geheim, ook al voelen wij ons er totaal niet schuldig over. Maar waarom zo veel fantaseren, als het ook anders kan?

Uit onderzoek van Libelle blijkt dat de Nederlandse vrouw zich maar wat graag overgeeft aan spannende fantasieën. Onschuldig als het is, blijkt het een succesvolle manier te zijn om om te gaan met saaie of vervelende situaties. Volgens onderzoeker Hans Alma dagdromen we om te ontsnappen aan dagelijkse sleur. Toch is er wel degelijk wat te doen aan sleur in je seksleven of je relatie.

Spontaniteit
Als je relatie wel wat meer sparkle kan gebruiken, onderneem dan eens wat uit pure spontaniteit. Neem allebei een dag vrij en bezoek je favoriete pretpark, strand of restaurant. Of wat dacht je van de plek van jullie eerste date? Die spaarzame momentjes waarbij je niets anders kunt doen dan samen genieten.

Erotische spanning
Om de sleur in bed te doen verdwijnen, zou je eens wat erotische spelletjes of speeltjes kunnen aanschaffen.

Fetisj
Doe eens gek en probeer wat nieuws! Verdiep je eens in iets totaal anders, zoals een fetisj. Misschien zit er wat tussen waarvan je rode koontjes krijgt.

Voel je op en top vrouw!
Als jij lekker in je vel zit, heeft dit invloed op jouw relatie en je zelfvertrouwen. Draag mooie lingerie onder je kleding om je op en top vrouw te voelen. Dit heeft niet alleen te maken met seks, het doet ook wonderen voor je uitstraling. Je zult merken dat je je vrouwelijker en sensueler voelt als je bijvoorbeeld een bustier of mooi ondergoed aan hebt. Misschien neem je dan ook de stap tot het uitvoeren van ál je fantasieën, zowel op seksueel als relationeel gebied.