Fan van ‘Married at First Sight’? Je kunt nu daten met de kandidaten

date

Groot fan van Married at First Sight, maar gaat trouwen met een volstrekt onbekende je tóch wat te ver? Snappen we. Daarom kun je nu daten met verschillende kandidaten uit MAFS, alleen dan zonder de ringen. Yes I do!

Lees ook:
Aha: hiervan kennen we deze kandidaat uit ‘Married at First Sight’

Want kun je je Marcel (seizoen 3), Milly en Maxime (seizoen 4) nog herinneren? Zij gingen vol goede moed het avontuur aan, maar uiteindelijk bleek het huwelijk toch geen stand te houden. Een bummer, zeker als je bedenkt dat ze door de wetenschap gematcht zijn.

MAFS daten

Maar ze geven de moed niet op: de drie doen namelijk gewoon weer mee aan een nieuw programma om de liefde te vinden. Alle formules kunnen achterwege worden gelaten, want in Married at First Sight: Second Chance kan iedereen zich opgeven. Wie weet is er iemand in jouw vriendengroep geschikt of zie je het zelf wel zitten om het avontuur aan te gaan.

Kandidaten

Dan heb je geluk, want RTL is nog steeds op zoek naar leuke dates voor de kandidaten. Wanneer het programma precies uitgezonden zal worden, is nog niet bekend. Mocht dit je allemaal als muziek in de oren klinken, dan kun je je hier inschrijven. En wie weet zien we je binnenkort terug op de buis!

Banner

Bron: Boulevard | Beeld: iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!