Een man aanspreken? Help!

man aanspreken

We ontmoeten elkaar tegenwoordig vaak online maar wat als je in het wild een leuk exemplaar tegenkomt? Geen stress: een man aanspreken doe je zo…

Lach!
De makkelijkste manier om contact te krijgen is oogcontact maken en vervolgens naar iemand lachen. Lacht hij terug? Dan is de stap naar een gesprekje snel gemaakt.

Kun jij misschien wel bij de pindakaas?
Natuurlijk zijn we ontzettend zelfstandige vrouwen en hebben we de hulp van een man absoluut niet nodig. Maar je hulpbehoevend opstellen kan een slimme manier zijn om met iemand in contact te komen. Dus sta je in de supermarkt en moet je toevallig net iets hebben van het bovenste schap? Zet je liefste blik op en vraag of hij er misschien wel bij kan. De sportschool is ook een prima plek om even assistentie te vragen want die apparaten zijn toch wel heel ingewikkeld.

Wat een leuke broek heb je aan..
Of het nu gaat om zijn schoenen, zijn leuke bril of zijn schattige hond. Iedereen vindt het leuk om een compliment te krijgen. Misschien krijg je wel een compliment terug of, met een beetje geluk, zelfs zijn telefoonnummer.

Mooie kleur he, dat geel van die trein?
Sta je in de rij voor je coffee to go, bij de pinautomaat of misschien wel bij een expositie? Zeg dan iets over die bepaalde plek. Het is wat jullie op dat moment sowieso met elkaar gemeen hebben. En als dingen ongemakkelijk worden ben je gelukkig zo weer weg. Next!

Doe stoer
Zou kunnen dat jij een vrouw bent die graag door een man wordt versierd maar je kunt zomaar een leukerd missen als je zwijgend in een hoekje blijft staan. Dus raap jezelf bij elkaar en stap op hem af. Ben je in een kroeg of club ga naast hem staan, lach en trek hem de dansvloer op (mits je er zeker van bent dat hij geen vriendin binnen een paar meter afstand heeft staan). Allebei een drankje in de hand? Kijk hem aan en roep ‘proost!’. Als het ijs dan nog niet is gebroken…

Beeld:123RF