Man doorbreekt taboe kleine penislengte in docu

penis


Meer dan tien miljoen mensen zagen januari vorig jaar hoe Patrick Moote (30) werd afgewezen toen hij zijn vriendin ten huwelijk vroeg. Achteraf bleek zijn dat zijn vriendin niet wilde settelen met hem vanwege zijn (te) kleine penis. Het inspireerde de Amerikaan om een documentaire te maken over de onzekerheden onder de gordel van mannen. 

Een jaar is Patrick op pad geweest om het onderwerp penislengtes bespreekbaar te maken. Is het echt zo’n dealbreaker in een relatie, kortom: Does size matter? In de documentaire Unhung Hero zie je hij afreist naar onder andere New York, Taiwan and Papua New Guinea en zelfs ex-vriendinnen vroeg hij naar hun mening over zijn edele delen: “Het had groter gekund”. Ook brengt hij een bezoekje aan de man met de grootste penis (foto hieronder).

Maakt niet uit

De exacte lengte van zijn geslacht wilt hij niet delen, maar het is bevestigt door artsen dat hij ‘minder dan gemiddeld’ scoort. Met het maken van deze docu zag Patrick “een kans om over iets te praten waar veel mannen en hij onzeker over zijn”. En wat blijkt: alle mannen, groot of klein geschapen, zijn onzeker en vrouwen… de meeste maakt het weinig uit!

Geen penis

Patrick schrikt gelukkig vrouwen niet af met zijn documentaire. Wanneer de broek uitgaat zijn de dames opgelucht dat hij überhaupt een penis heeft, vertelt hij in een interview. “Een meisje met wie ik datete zei ‘Oh, mijn God, zo’n klein is-ie niet eens.” Patrick heeft verder geen moeite met zijn lengte: “Voor mijn gevoel heb ik geen hele kleine penis, ik weet wel dat hij niet heel indrukwekkend of speciaal is. Maar het is mijn penis, ik hou van ‘m en hij is geweldig.”

Bekijk hieronder de trailer voor de documentaire Unhung Hero:

Bron: Daily Mail