Man herkent zijn vrouw niet na operatie

geroosterde venkel

Een Britse man deed vlak na zijn herniaoperatie wel een hele fijne ontdekking. Toen hij net bijkwam zag hij zijn vrouw bij zijn bed zitten, maar hij had geen idee wie ze was. “Heeft de dokter jou gestuurd? Wow, je bent een lust voor het oog. Je bent de mooiste vrouw die ik ooit heb gezien”, zei hij.

Na het ontwaken uit de narcose kan Jason Mortensen zijn ogen niet geloven. Zijn vrouw legt alles al lachend vast met haar mobiele telefoon. “Ben je een model? Wie ben je en wat is je naam?”, gaat de patiënt verder. Als hij het antwoord hoort, weet hij helemaal niet meer waar hij het zoeken moet. “Ik ben je vrouw”, verklapt ze giechelend.

‘Holy shit’
De mond van haar echtgenoot valt op dat moment letterlijk open. “Holy shit. Ben jij mijn vrouw? Hoe lang al?” Tussendoor probeert Candice hem aan te moedigen om zijn cracker op te eten. Maar Jason kan er maar niet over uit. Hij vraagt haar nog of ze kinderen hebben, of ze gezoend hebben, of ze haar gezicht kan laten zien en of ze zich even om wil draaien.

Candice en Jason.

Viraal
De man vertelt de Daily Mail dat hij zich niks meer van het filmpje kan herinneren. “Dit was mijn vijfde operatie in zes jaar tijd en ze is er altijd voor me geweest. Ze is de liefde van mijn leven.” Het filmpje staat al sinds 30 augustus op YouTube, maar de video is onlangs viraal gegaan. Op YouTube wordt Jason de ‘partner van het jaar’ genoemd. Bekijk hieronder de video.

Bron: BuzzO