Man verwacht seks op derde date

Mannen zijn geneigd om op de eerste date te betalen voor het eten en drinken. Vanaf de tweede date delen de meeste stellen de rekening. Op de derde date verwachten mannen al seks en zijn zelfs bereid om geld uit te geven om zo de ‘romantiek’ op gang te brengen.

Seks
Een vijfde van de mannen denkt dat zijn date met hem naar bed wil als hij meer dan 100 pond aan het diner uitgeeft. Opmerkelijk genoeg zegt zeven procent van de vrouwen dat ze zich ‘verplicht voelt’ om te slapen met hun date, wanneer deze meer dan 100 pond uitgeeft.

Rekening
Volwassenen besteden gemiddeld 47 pond op hun eerste date. Mannen geven graag meer uit dan de vrouwen, zo blijkt uit de studie. Drie procent van de vrouwen betaalt de rekening op de eerste date, bij de mannen is dat 69 procent. Vijfenvijftig procent van de vrouwen geeft de voorkeur aan het delen van de rekening en 69 procent verwacht niet van hun partner dat hij betaalt op de volgende dates.

Lingerie
Uit het onderzoek bleek ook dat mannen en vrouwen niet te beroerd zijn om flink uit te pakken voor hun date. Benen waxen (58 procent), nieuwe lingerie kopen (32 procent) en ontharen van de bikinilijn (17 procent) behoren bij de vrouwen tot de voorbereiding op een nacht vol passie. Mannen kopen nieuw ondergoed (28 procent), ontharen zichzelf (27 procent) en kopen nieuw beddengoed (15 procent).

Afknappers
Mannen knappen af op een harige bovenlip, vuile lakens en harige benen. Vrouwen houden ook niet van vuile lakens en gruwelen van onverzorgde handen en een slordige slaapkamer.

Bron: Daily Mail