VIDEO: dít zijn de nieuwe mannelijke verleiders van Temptation Island

temptation mannelijke verleiders

Over een kleine twee weken is het grote moment dan eindelijk daar: het langverwachte nieuwe seizoen van Temptation Island begint. Vandaag maken we vast kennis met de mannelijke verleiders in een kersverse, stomende video.

Indrukwekkend stel mannen

RTL en de Vlaamse zender VIJF hebben weer behoorlijk hun best gedaan om acht knapperds te vinden die níets liever doen dan bezette vrouwen verleiden en zonder gêne zo goed als naakt door het beeld te banjeren.

Oh boy…

De gebruinde, geoliede, vol getatoeëerde spierbundels uit Nederland en België – met onheilspellende namen als Fabrizio en Andrea – komen één voor één voorbij in de nieuwe beelden, waarin ze onder een tropische buitendouche hun zwoelste blik richting de camera werpen. Met VIJF.be delen de verleiders hun versiertrucs. Vooral het motto van relatiebreker Tijs vergeten we niet snel meer: ‘A shoulder to cry on becomes a dick to ride on.’ Say what?!

Wie zorgt er voor drama?

Presentator Rick Brandsteder verklapte dit weekend al dat niet alle stellen na twee weken temptation samen terugkeren naar Nederland. Het belooft dus opnieuw een spannende reeks te worden. Van welke mannelijke vrijgezel verwacht jij de meeste ophef op het eiland?

Bekijk in onderstaande video en foto’s de verleiders van Temptation Island 2018:


Joshua (20), motorcrosser:

Tijs (24), supermarktslager:

Fabrizio (25), eigenaar tattooshop:

Tomas (23), bootcamptrainer:

Tireily (21), student modestyling:

Andrea (23), autotester:

Matthew (26), projectmanager:

Gino (27), administratief medewerker:

Temptation Island is vanaf 1 februari te zien op RTL5.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron VIJF | Beeld RTL