Mannen in babykleren

We waren blij dat we de tram hadden gehaald en daardoor hadden we ook niet zo snel door dat het heel gek was wat we zagen: een volwassen man in een baby-outfit.

We haalden onze schouders op en zeiden dingen als: ja, dit is nou Amsterdam. Dit is nou echt typisch Amsterdam. En: in Amsterdam kan alles.

Ja, in Amsterdam kan alles. En niet alleen in Amsterdam. Zo vind ik persoonlijk bloemetjesrokken met tweedehands Noordermarktlaarzen ook in Beek en Donk kunnen.

Dreadlocks vermomd als ooievaarsnesten op je hoofd zullen het ook prima doen in Roosendaal. Een broek met blote billen moet niet alleen tijdens de Gay Pride kunnen, maar ook op een braderie in Moergestel. Ik vind dat iedereen moet dragen wat hij wil.

Toch is het om als volwassen man in een baby-outfit rond te lopen meer dan heel heel erg vreemd. Ik haalde op dat moment mijn schouders erover op, zoals ik ook doe als ik mensen met een cowboyhoed op zie.

Nou en, die man wil graag opvallen dacht ik nog. Nou en, er bestaan heus wel echte cowboys hier in Nederland.

Later die dag kwam ik op Nufoto.nl een roze baby-outfitje tegen. Het was dezelfde man die we eerder hadden gezien. In het artikel dat erbij staat zegt hij dat hij graag door vrouwen als baby behandeld wil worden. En dat hij zijn kleding zelf maakt. Ook geeft hij toe dat hij zo zijn seksuele geaardheid uitdraagt.

Kijk, en daar zit hem volgens mij de kink in de kabel. Ik had al wel zo’n vermoeden, maar ik wil eigenlijk helemaal niet weten waar die man opgewonden van raakt.

Zoals ik bijvoorbeeld niet wil weten dat sommige mensen op zaterdagavonden aan partnerruil doen. En dat deze mensen met een bord boven hun hoofd gaan lopen waarop staat: wij doen heftig aan partnerruil met de buren. Dat zou hetzelfde zijn als deze man in babykleding. En dat hoef ik gewoon niet te weten.

Maar ik ben dan misschien ook wel een beetje preuts. En je kunt zeggen wat je wil, hij heeft wel veel lef.

cc foto: [177]