Mannen willen vaker geen seks dan vrouwen

geroosterde venkel

En als klap op de vuurpijl gebruiken zij daarvoor veelal hetzelfde, veel gehate excuus dat vrouwen gebruiken, namelijk: “ik heb hoofdpijn!”

Dat blijkt uit een rondvraag door One Poll, waarover de Britse krant The Telegraph vorige week berichtte. Zij deden een onderzoek onder 4000 Britten en kwamen tot de conclusie dat 40% van de ondervraagden sinds de recessie een minder goed seksleven heeft. 70% geeft aan minder van seks te genieten door uitputting.

Moeheid is dan ook het meest genoemde excuus om onder een vrijpartij uit te komen, op de voet gevolgd door gewoonweg niet in de stemming zijn. Het eerder genoemde hoofdpijn excuus komt op de derde plaats. 27% van de mannen gebruikt deze tegenover 18% van de vrouwen. Het niet meer aantrekkelijk vinden van de partner wordt door zowel mannen (33%) als vrouwen (20%) als excuus gebruikt.

De beste manier om maar niet te hoeven vrijen is doen alsof je slaapt. Op een ander tijdstip naar bed gaan dan je partner blijkt voor beide seksen een makkelijke manier om een sekspartij te omzeilen.

Beschuldig je partner nu niet meteen van het verzinnen van smoesjes! Het kan namelijk goed zijn dat hij toch de waarheid spreekt. Het onderzoek van One Poll maakt namelijk ook duidelijk dat mannen smoesjes bedenken omdat ze ook écht moe zijn. Dit in tegenstelling tot veel vrouwen, die smoesjes verzinnen uit desinteresse.

(Bron: Nu.nl)