Married at first sight weer van start: dit vinden Twitteraars van de matches

married at first sight

Dinsdagavond ging het derde seizoen van Married at first sight van start bij RTl 4, en dat was genieten geblazen. We kregen namelijk een kijkje achter de schermen bij het wetenschappelijke onderzoek waarmee echtparen worden gekoppeld én de vier matches van dit seizoen werden bekendgemaakt.

In Married at first sight worden singles aan een partner gekoppeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Zo wordt er gekeken naar DNA-materiaal, karaktereigenschappen en seksuele voorkeuren. De eerste keer dat de vrijgezellen elkaar ontmoeten, is op hun eigen bruiloft. Het concept is bedacht in Denemarken en inmiddels in achttien landen uitgevoerd. Het slagingspercentage ligt op 16 procent. In Australië zijn er inmiddels zelfs MAFS-baby’s geboren. De Nederlandse editie leverde al twee geslaagde koppels op: Patty en Bram (seizoen 1) en Nicolai en Chantal (seizoen 2) zijn nog steeds gelukkig getrouwd.

De eerste aflevering van het derde seizoen, waarvoor ruim 800 mensen zich opgaven, werd dinsdag uitgezonden. En de matches mogen dan wetenschappelijk zijn onderbouwd, dat kijkers daar soms een andere mening over hebben, blijkt wel uit de vele tweets onder #MAFS. We delen de leukste hieronder:

 

 

 

 

Wil je niets meer missen van VIVA? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10! 

Bron Twitter | Beeld still uit aflevering