“Masturberen zal nooit meer hetzelfde zijn”

geroosterde venkel


Masturberen zal nooit meer hetzelfde zijn, zo beloven de bedenkers van The Glov, een moderne handschoen voor vrouwen. De vibrator kan de deur uit, want met het nieuwe speeltje is het pas echt genieten. En nog op natuurlijke wijze ook.

De bedenkers zijn ervan overtuigd dat ze met hun uitvinding vrouwen een dienst bewijzen. Met een vibrator of dildo is het toch maar behelpen, vertelt de bedenker. Je moet het ding vasthouden en dan je arm en hand in allerlei vreemde bochten wringen om jezelf te plezieren.

Sexhandschoen

Dat kan anders en daarom is The Glov bedacht. Je steekt je hand in een soort tech-handschoen en klikt in de handpalm van het ding een speeltje vast. De pret kan daarna beginnen. Zonder onnatuurlijke bewegingen van je arm, hand en vingers.

Wie The Glov aan wil schaffen, moet nog even geduld hebben. De sexhandschoen is nog niet in productie genomen. Op de crowdfundingsite Indiegogo kun je er wel alvast eentje bestellen. Ze kosten 89 dollar per stuk en met een extra hulpstukje leg je 150 dollar neer, nog geen 115 euro. En als het bedrijf achter The Glov de benodigde 38.000 dollar bijeen krijgt, kan de productie beginnen. De eerste sexhandschoenen liggen dan nog voor kerst in de winkel.

Bron: BuzzO