Matthew van Temptation Island: ‘Ik ben met 200 vrouwen naar bed geweest, en raakte daarna de tel kwijt’

matthew temptation island

Verleider Matthew uit Temptation Island heeft uit de doeken gedaan met hoeveel mensen hij seks heeft gehad. En dat aantal is niet mis.

Samen met Parastoo, een van de verleidsters van het vorige seizoen van het spraakmakende programma, was Matthew te gast bij het NPO-programma Club Hub. Daar werd hem naar zijn seksleven gevraagd.

200 vrouwen

In het programma kunnen kijkers vragen insturen. Een van de vragen is met hoeveel mensen Matthew naar bed is geweest, en hij heeft er geen moeite mee daar antwoord op te geven. ‘Ik heb het geteld, maar ik ben de tel kwijtgeraakt,’ vertelt Matthew. ‘Ik ben daarna niet meer gaan tellen, maar ik zat boven de 200.’ Door het hoge aantal valt de mond van de presentator open en vraagt hem vervolgens hoe oud hij is. ‘Ik ben nu 27,’ aldus de Temptation-verleider. Parastoo houdt het aantal mensen waarmee zij het bed heeft gedeeld voor zich, maar laat weten dat het er wel minder dan 200 zijn.

Lees ook: Verleidster Yana: ‘Ik mag eindelijk vertellen waarom ik Temptation Island vroegtijdig wilde verlaten’

Deelname

In het programma vertelt Matthew ook nog over zijn deelname aan Temptation Island. De organisatie van het programma zou hem gevraagd hebben om mee te doen. Omdat je als verleider niet de kans krijgt iemand goed te leren kennen, maar diegene meteen moet versieren had hij wel wat stress, maar toch leek het hem een superleuke uitdaging. ‘Je leert nieuwe mensen kennen en je mag iemands vriendin proberen versieren. Welke man vindt dat nou niet leuk?’ aldus Matthew.

De aflevering van Club Hub terugkijken kan hier.

 

Temptation Island is elke donderdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

 

Bron Cosmopolitan, Club Hub | Beeld RTL