Meet your new best friend

geroosterde venkel

Met een glijmiddel van System JO weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Van origine is System JO een farmaceutisch bedrijf, waardoor alle producten voldoen aan belangrijke richtlijnen en veilig zijn in gebruik.

Glijmiddel op waterbasis is makkelijk met water afwasbaar en goed in combinatie met toys. Soms wordt glijmiddel op waterbasis plakkerig ervaren, maar dit is met de glijmiddelen van System JO niet het geval. Deze lijkt erg op de siliconen variant en gaat verrassend lang mee.

Glijmiddel op siliconen basis wordt gebruikt voor body-to-body contact. Het is erg zacht en gaat lang mee. Siliconen glijmiddel is minder makkelijk afwasbaar omdat siliconen niet in water oplost. Dit soort glijmiddel is daarom ook ideaal voor onder water.

Misvatting
Premium glijmiddelen zijn altijd gemaakt op basis van siliconen. Over siliconen wordt soms gezegd dat er schimmelinfecties door kunnen ontstaan, omdat siliconen glycerine bevat. Dit is onjuist. Schimmelinfecties kunnen ontstaan door een bepaalde soort glycerine en niet door alle soorten. Alle siliconen glijmiddelen van System JO bevatten lichaamsveilige glycerine en zijn daarom veilig in gebruik.

Glijmiddel en toys
In combinatie met toys wordt altijd geadviseerd om glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Siliconen glijmiddel is namelijk gemaakt van zand en als de kwaliteit van het glijmiddel en de toy niet goed is, kunnen er kleine scheurtjes ontstaan, waardoor het speeltje uiteindelijk zal sneuvelen.

Verschillende substanties
Glijmiddel voor vrouwen simuleert het natuurlijke glijmiddel en is daarom dun van substantie. Tip: Dit glijmiddel is heerlijk om de handen mee in te smeren voor een zijdezacht resultaat. Je kunt het zelfs gebruiken als premium voor onder je make-up, zodat het beter blijft zitten.

Standaard glijmiddel is iets dikker en glijmiddel voor anaal gebruik is het dikst qua substantie.

Verwarmend en verkoelend
Bij de verwarmende en verkoelende glijmiddelen van System JO hoef je niet te wrijven of te blazen. Het verkoelende glijmiddel bevat het actieve ingrediënt munt, dat een verkoelende sensatie geeft. De verwarmende variant bevat het actieve ingrediënt peper, dat zorgt voor warmte.