Melany uit ‘Love Island’ had ooit een relatie met déze ‘Temptation Island’-verleider

Love Island is volgens de makers zéker geen Temptation Island 2.0, maar toch is er wel overlap. Melany, een van de kandidaten, had namelijk een relatie met een verleider uit die andere realityshow.

En nee, het was geen korte fling. Wel twee jaar had de knappe brunette een relatie met Karim, de casanova uit het seizoen in 2017. Even vergeten wie hij ook alweer is? Hij bracht toen het hoofd van Jolien op hol en zorgde er ook voor dat ze op het allerlaatste moment alsnog de fout inging. Maar goed, we weten allemaal dat Herbert – ‘Ik ga vanavond n*ken’ – ook allesbehalve een lieverdje was.

Starbucks lovers

Hoor je in het nummer Blank Space van Taylor Swift ook continue ‘Starbucks lovers’ in plaats van ‘ex-lovers’? Nou, je bent niet de enige. Melany en Karim hebben elkaar echt bij de koffiezaak ontmoet hebben, dus zo gek is het nog niet. Het was de eerste echte vriendin voor de verleider. Waarom het uiteindelijk fout is gelopen tussen de twee, is niet helemaal duidelijk. Was het toch de afstand (zij woont in Amsterdam, hij in Maasmechelen) of ging het gewoon niet meer? We’ll probably never know.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!