Met de meiden van Sex and the City naar Abu Dhabi

geroosterde venkel

Waar waren we ook al weer gebleven?
Voor een film 2 is er natuurlijk een nummer 1 nodig. Om je alvast een indruk te geven van wat je kunt verwachten in de tweede film, gaan we even terug in de tijd.

Charlotte
Charlotte was in Sex and the City 1 erg gelukkig met man Harry, hun geadopteerde dochter Lily en baby Rose. Charlotte’s leven was perfect, dat verandert in Sex and the City 2. Charlotte’s perfectionisme komt in de weg te zitten en nu moet ze omgaan met het feit dat het leven niet altijd perfect kan zijn.

Samantha
Aan het eind van Sex and the City 1 is Samantha single en net weer verhuisd naar New York. Dus dat is precies waar het in Sex and the City 2 verder gaat. Ze is weer een nieuw leven begonnen, heeft een eigen kantoor en is omringd door vrienden en familie. Samantha is zo positief, dat ze overal weer nieuwe uitdagingen ziet.

Miranda
Miranda was in de eerste film ietwat bitter en wantrouwend naar mannen, en daarnaast zeer gemakkelijk aangebrand. Ze is een vrouw die haar carrière altijd voorop stelde. In de tweede film vindt ze dit nog steeds erg belangrijk, ook al heeft ze wel wat problemen op haar werk. Dat eerste is toch wel veranderd, nu is ze een gelukkig getrouwde vrouw en moeder. In feite is Miranda van Diva in aanvoerster veranderd.

Carrie
Haar hele leven al schrijft hoofdrolspeelster Carrie over haar leven als vrijgezel en voor het eerst in haar leven gaat ze dan toch schrijven over een ander onderwerp. Ze is namelijk eindelijk getrouwd met de liefde van haar leven. Maar als gehuwde door het leven gaan valt haar emotioneel nog niet zo gemakkelijk als ze had gedacht.

Hoe gaat het nu verder?
Als Samantha voor een PR klus naar een zeven sterren hotel in Abu Dhabi moet, mag ze de andere meiden meenemen op dit oosterse avontuur. Voor Carrie is dit een goede uitvlucht om aan de kritische recensenten van haar boek te ontkomen. Charlotte twijfelt omdat ze haar man achter moet laten en Miranda zegt het liefst direct al te willen vertrekken.


De film is vanaf 10 november 2010 te zien op Blu-ray en DVD.

Helaas kun je niet meer meedoen met de mail en win actie. Winnaars krijgen zo spoedig mogelijk bericht.