Moeilijk klaarkomen? Neem een orgasme-implantaat

geroosterde venkel


Hulp is mogelijk nabij voor vrouwen die geen orgasme kunnen krijgen. Er is een patent aangevraagd voor een implantaat waarmee vrouwen via een zendertje één of meerdere hoogtepunten kunnen bereiken. Met een simpele druk op de knop is het juiste punt te stimuleren, weet Daily Mail.

Het apparaatje, dat ongeveer even groot is als een pakje sigaretten, moet vrouwen uit de brand helpen die moeite hebben om een orgasme te krijgen.

Angst

”Deze vrouwen verwarren symptomen van opwinding, zoals een verhoogde hartslag, klamme handen en zenuwen, met angst. Daardoor willen ze steeds uit die situatie stappen”, legt Jim Pfaus uit, die seksueel gedrag bestudeert op de Concordia University in Montreal. Het orgasmeprobleem is momenteel op te lossen bij de psycholoog, maar misschien in de toekomst dus ook via een operatie.

Kreten van genot

Een chirurg die werkzaam is in pijnbestrijding, Stuart Meloy uit North Carolina, kwam per ongeluk op het idee. ”Ik plaatste elektroden in het lichaam van een vrouw, en opeens begon ze kreten van genot te slaken”, aldus Meloy. ”Dat moet je mijn man eens leren”, zei de patiënte.

Testen

Het apparaatje moet nog worden getest, wat later dit jaar gebeurt. Volgens Meloy is het alleen bestemd voor de zwaarste gevallen, omdat het wel operatief moet worden ingebracht. Tien tot vijftien procent van de vrouwen heeft nog nooit een orgasme gehad. Mogelijk kan het apparaat ook geschikt worden gemaakt voor mannen.

Bron: BuzzO