Moet je zien: Temptations Denise heeft dus een onwijs leuke broer

Vind jij Temptation Island-verleidster Denise met haar blonde lange lokken en felblauwe ogen al een knappe verschijning? Wacht dan maar tot je haar knappe broer Jerrie ziet. De pretty boy wordt door velen al de Nederlandse Jay Alvarrez – je weet wel die populaire surfboy met 5,9 miljoen volgers op Instagram – genoemd, en daar kunnen wij ons helemaal in vinden.

Ondanks dat zijn zusje het leven in de spotlights achteraf liever aan zich voorbij had laten gaan, lijkt het haar broer daarentegen aardig te lukken om een leuke fanbase op te bouwen. Hoewel hij met zijn weelderige blonde haar zo op de voorkant van een surfmagazine zou kunnen staan, is Jerrie naar verluidt een professioneel kitesurfer en heeft hij inmiddels al heel wat van de wereld gezien. En dat deelt-ie maar al te graag op Instagram.

Knappe kop

Toch vermoeden wij dat hij zijn 7.138 volgers niet alleen te danken heeft aan zijn kunsten op het water. Jerrie heeft er namelijk ook een bijzonder leuke kop op zitten, en dan hebben we het nog niet eens over zijn afgetrainde torso gehad. Wat wil je nog meer? Wij zeggen: RTL haal deze boy binnen als verleider voor volgend jaar. Leuk voor de dames op het eiland, nóg leuker voor de kijkers thuis!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron: Glamour Beeld: Instagram, Temptation Island