Naakt & gelukkig

geroosterde venkel

We kunnen ons onzeker en kwetsbaar voelen als het op naakt zijn aankomt. Zelfs de meest zelfverzekerde vrouw voelt zich wel eens ongemakkelijk als het over haar lichaam gaat.

Onzekerheid
“Er is geen vrouw ter wereld die gelukkig en blij is met haar lichaam”, zegt model Megha Kawale. “Een vrouw klaagt altijd en we maken allemaal deel uit van deze onzekerheid. Als iemand mij vroeger in bikini zag, dook ik het liefst weg. Ik noemde het een half naakte fotoshoot.”

Mannen verleiden
We weten als vrouw dat voor veel mannen het gezegde ‘what you see is what you get’ geldt. Daarom weten we dat een mooi lichaam de truc is om hen te verleiden, maar veel vrouwen maken zich hier druk over.

Voel jij je niet fijn als je naakt voor je partner staat? Deze tips helpen jou je weer op-en-top bloot te voelen.

Mooie gedachten
Denk aan mooie en goede gedachten. Of jij je uit wilt kleden of niet hangt af van je mentale gesteldheid, want je geest regelt namelijk jouw sex appeal. Iemand kan zich aantrekkelijk voelen in de meest lelijke jurk, zolang je geest maar in een zelfverzekerde en gelukkige toestand verkeert. “Als je jezelf sexy voelt, dan gebeurt de magie”, zegt Megha.

Zelfvertrouwen
”Een man is verantwoordelijk om een vrouw zich sexy te laten voelen. Het meeste daarvan gebeurt in onze gedachten”, meent acteur Shefali. Relatietherapeut Pradeep Singh zegt hierover het volgende: “Het zit hem allemaal in onze geest. Als je je goed voelt over jezelf, zal dit positief weerspiegelen op je persoonlijkheid. Een vrouw zal hierdoor zelfvertrouwen kweken en er zullen minder remmingen zijn.”

Ben jij zelfverzekerd over jouw lichaam?