Nederlanders gaan het minst vaak vreemd

geroosterde venkel

Vreemdgaan lijkt tegenwoordig steeds meer voor te komen. We hebben echter goed nieuws: in vergelijking met andere Europeanen zijn Nederlanders het meest betrouwbaar in een relatie!

Nederlanders plegen het minst vaak overspel vergeleken met de rest van Europa, zo blijkt uit Brits onderzoek naar het seksleven van Europeanen. Slechts 15 procent gaf toe ooit vreemd te zijn gegaan.

De Britten blijken de slechtste minnaars én het minst tevreden over hun seksleven, maar houden wel van exhibitionistische sex: 14 procent doet het regelmatig op een openbare plek.

Beste minnaars

De Nederlandse bevolking doet misschien niet zo vaak aan buitenseks als onze overzeese buren, maar we zijn wél veel zelfverzekerder over onze eigen kwaliteiten tussen de lakens. Sex en plein public vinden we toch iets te veel van het goede, maar dat deert niet. Uit het onderzoek blijkt namelijk dat we, na de Zwitserse bevolking, onszelf de beste minnaars van Europa mogen noemen.

Verschillende landen

Opvallend is is dat het seksleven van de ene Europeaan sterk verschilt van de ander. Fransozen zijn bijvoorbeeld beruchte vrouwenverslinders, maar Franse vrouwen kunnen er ook wat van. De helft van de ondervraagden kan niet alle vorige bedpartners opnoemen.

Finnen zijn het meest kinky: 14 procent gebruikt regelmatig speeltjes in de slaapkamer. Hetzelfde percentage doet weleens aan sexy verkleedpartijtjes. Blijf echter uit de buurt van Denen en Finnen: zij zijn de grootste vreemdgangers van Europa.

Bron: Daily Mail