Nederlanders houden van buitenseks

geroosterde venkel

Een avontuurtje in de buitenlucht? Daar zijn we wel voor in! Dat blijkt uit onderzoek van C-date, de grootste casual dating-site ter wereld. Zij namen een enquête af onder 22.362 internationale leden, waarvan 1869 Nederlanders.

Bos of strand
Als we met iemand de natuur induiken, gaan we het liefst naar het bos (39,1 procent). Althans, de mannen dan. De helft van onze partners ziet het bos als ideale locatie voor een vrijpartij. Wij vrouwen hebben liever sex on the beach (33 procent). In zee seksen doen zowel mannen als vrouwen echter minder graag (13,1 procent). Slechts een klein deel van de Nederlanders (4,3 procent) blijft liever helemaal binnen voor een vrijpartij (waar overigens ook spannende plekjes te vinden zijn).

Gierende hormonen
Uit de enquête komt ook naar voren dat we het liefst in de lente onze passie laten zegevieren. De kans op het ontmoeten van nieuwe geliefden en het beleven van casual dates is het grootst in de lente, zo redeneert de helft van de Nederlanders. Na de lente is de zomer het populairst (28,3), gevolgd door de winter (8,7 procent).

Annemieke van Baal, woordvoerster van C-date Benelux, verklaart waarom de lente zoveel passie oproept. “Het lekkere weer is terug. De hormonen gieren weer door het lichaam. Neem je date deze lente mee de buitenlucht in. Ga naar het bos, het strand of een andere romantische plek. Wie weet waar het avontuur en de frisse buitenlucht toe leiden…”

Seks jij weleens met je partner in de buitenlucht?