Nederlandse man slechte minnaar

slechte minnaar

De Nederlandse man is de op een na slechtste minnaar van Europa. Daar zijn we mooi klaar mee.

De Amerikaanse datingsite Ashley Madison deed een onderzoek onder meer dan 12.000 van hun vrouwelijke leden in Europa en wat blijkt? De Nederlandse man komt er beroerd van af. Franse, Zweedse Spaanse kerels doen het een stuk beter tussen de lakens. Er is een punt waar ‘onze jongens’ goed op scoren en dat is op hun uithoudingsvermogen. Waar we naartoe moeten voor een goede minnaar? Frankrijk…

De toppers

De vrouwen gaven hun mening over categorieën als humor, looks, accenten en romantiek. De mannen die na de Franse lovers het beste scoren zijn de Spanjaarden en Zweden met een gedeelde tweede plek gevolgd door de Portugezen die het net even beter doen dan Italianen. De Britten, Duitsers en de Denen hebben een gedeelde score van 6,8.

Perfectie

“De culturele diversiteit in Europa is een magneet voor vrouwen van over de hele wereld. En uitvogelen welke land de beste lovers heeft, fascineert al eeuwen,” zegt een vertegenwoordiger van de datingwebsite. “De Fransen rusten niet op hun lauweren en blijven de kunst van de kundige verleiding perfectioneren dus pakken wederom de titel als beste minnaars van Europa.”

Geen rode rozen

Nederlanders hebben vooral op het gebied van romantiek nog veel te leren. Onze oosterburen, de Duitsers, scoren juist het beste op dat vlak. Met op de tweede de Franse monsieurs. Ook zoenen kunnen Nederlandse mannen matig, ze moeten het doen met een vijfje. Italianen schijnen de beste zoeners van Europa te zijn, van de vrouwen die meewerkten aan het onderzoek kregen zij een dikke tien. De uiterlijke verzorging van Nederlandse mannen doet het zo mogelijk nog slechter. Het cijfer? Een vier. Voor inspiratie voor hun looks moeten ze bij de Spanjaarden zijn, die scoorden een tien.

De gemiddelde cijferlijst:

1. Frankrijk 7,5
2. Spanje: 7,33
3. Zweden: 7,33
4. Portugal: 7,17
5. Italië: 7,0
6. Groot-Brittannië: 6,83
7. Duitsland: 6,83
8. Denemarken: 6,83
9. Noorwegen: 6,67
10. Griekenland: 6,67
11. Nederland: 6,67
12. Finland: 6,5

Bron: Metro, Daily Star
Beeld: iStock