Niemand hoeft met Koningsdag alleen te zijn: win je eigen oranje seksspeeltje naar keuze

win seksspeeltjes

Nog steeds je prins op het witte paard niet gevonden? Of ben je op zoek naar een royal date voor Koningsdag? Bij VIVA maak je nu kans op koninklijke speeltjes en andere sexy oranje items van Pabo om de boel wat op te spicen.

Niemand hoort met Koningsdag alleen te zijn, en dus ook jij niet. Daarom geven we allerlei leuks weg waarmee je je op 27 april koninklijk kunt vermaken tussen de lakens.

Dit zijn de producten die we weggeven:

Vibrator van LELO t.w.v. € 169,- (1x)

Deze vibo trilt in beide genotszones; je wordt dus simultaan vaginaal en clitoraal bevredigd. Gemakkelijk in te stellen, met acht verschillende vibratiestanden. Inclusief adapter en satijnen opberghoesje. 100 procent waterproof, dus ook onder de douche en in bad te gebruiken.

Body powder van Shunga t.w.v. € 36,90 (1x)

Dit poeder geeft een total body extase. In de Japanse oudheid lieten geisha’s zich al door hun meesters bestrooien met natuurlijke poeders. Hoe het werkt? Strooi de body powder over je partner en verdeel met de plumeau. Voilà: rillingen van genot trekken door zijn of haar lichaam.

Stimulator Fun Factory t.w.v. € 99,90 (1x)

De Volta van Fun Factory is een veelzijdige vibrator met talloze mogelijkheden. Zo kun je ‘m gebruiken voor je clitoris en vajayjay, maar ook voor je tepels én zijn scrotum. Hij heeft zes vibratiemogelijkheden en zes snelheden. De vibrator is USB-oplaadbaar, waterdicht en gemaakt van silicoon.

Stimulator CalExotics t.w.v. € 49,90 (1x)

Compacte, vibrerende sex toy met inkeping. Oorspronkelijk is ie ontworpen in de hand te houden en de partner mee te masseren, maar er is veel meer mee mogelijk. De stimulator is oplaadbaar en gemaakt van silicoon. Hij vibreert krachtig maar geluidloos. Ook dit speeltje is waterproof.

Durex glijmiddel t.w.v. € 7,90 (5x)

Kleur- en geurloos, vetvrij en gemaakt op waterbasis. Durex Play Warming heeft direct na het aanbrengen een verwarmend effect. Prima te combineren met speeltjes en condooms.

 

Geef in het formulier hieronder aan welk product jij zou willen, en wie weet krijg je op Koningsdag hoog bezoek…

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.