Wedding bells: Nienke Plas is verloofd

Nienke Plas

Nienke Plas stapt binnenkort in het huwelijksbootje. De presentatrice en YouTuber – die we natuurlijk ook allemaal kennen door haar geweldige uitspraken en acties in Expeditie Robinson – gaat trouwen met haar vriend Resley. De twee zijn al elf jaar samen.

Nienke en Resley (ook 33) maakten hun verloving bekend op Instagram. ‘Holy macaroni, ik ben verloofd’, schrijft Nienke bij de foto met een knoeperd van een ring. Het is niet bekend wie wie heeft gevraagd. De felicitaties stromen in ieder geval binnen. ‘GEFELICITEERD SCHAT!! Omg!!!❤️❤️’, reageert onder meer oud mede-kandidaat Loiza Lamers.

Het tweetal heeft al een zoon, Frenky-Dean. Resley doet het management van Nienke, die bekend is van de film Elvy’s Wereld en het tv-programma Zon, Zuipen en Ziekenhuis.

Bron & beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!