Niet meer samen: Igmar Felicia en Fien Vermeulen uit elkaar

Radio 538-dj Igmar Felicia (29) en Qmusic-nieuwslezeres Fien Vermeulen (28) zijn uit elkaar. Vermeulen schrijft op Instagram bij een foto met Felicia dat de twee niet langer een stel vormen.

‘Een verdrietig bericht. Igmar en ik zijn uit elkaar’, begint ze haar bericht. ‘Ik ben dankbaar voor de leuke herinneringen, de enorme liefde en zo wil ik het ook met me meenemen. Soms is liefde loslaten’, aldus Vermeulen.

Lees ook:
Qmusic-dj Fien Vermeulen: ‘Als ik iets wil, ga ik er voor honderd procent voor’

Igmar en Fien uit elkaar

De 29-jarige Felicia en de 28-jarige Vermeulen maakten van 2017 tot en met 2018 het radioprogramma Mattie, Fien & Igmar samen met Mattie Valk op Qmusic. Felicia kondigde in april 2019 aan over te stappen naar Radio 538. Een maand later maakte hij bekend een relatie te hebben met Vermeulen. Fien was onlangs te zien in Expeditie Robinson. Ze eindigde daar als negende.

Overstap

Vlak voor de bekendmaking van hun relatie viel het luisteraars van Qmusic op dat de twee het wel héél gezellig hadden op de werkvloer. Lange tijd reageerden ze niet op de geruchten, maar toen Igmar de overstap maakte naar Radio 538, kwamen ze eindelijk uit voor hun verliefdheid. ‘We hebben het heel leuk met elkaar, we hebben een relatie’, zei Igmar destijds in de uitzending van Shownieuws. Veel meer liet hij er niet over los. ‘Wij hebben een relatie, dan komt het naar buiten. Iedereen wil er wat over weten, ik heb er niks mee.’

Afgelopen oud en nieuw deelde het stel nog een ogenschijnlijk dolgelukkig kiekje:


Banner

Door: Flaironline | Beeld: VIVA