Nieuwe serie The Bachelor van start in USA met Nederlandse (!) vrijgezelle hunk

bachelor

Terwijl we hélemaal opgaan in de The Bachelor-comeback op de Nederlandse televisie, is in de Verenigde Staten gisteravond een nieuw seizoen van de datingshow gestart. Met een interessant Nederlands tintje…

De vrijgezelle knapperd waar om gestreden gaat worden, komt namelijk gewoon uit ons eigen koude kikkerlandje.

Een dyk van een vent

Niemand minder dan de Nederlandse Arie Luyendyk jr., de 36-jarige zoon van bekende autocoureur Arie Luyendyk, heeft de hoofdrol te pakken in de nieuwe reeks van de Amerikaanse realityshow.

Vleeskeuring

Gisteravond zond tv-zender ABC de eerste aflevering van het populaire programma uit, waarin Arie werd voorgesteld aan de deelnemers. Van één van de vrouwen was de felbegeerde Nederlandse single zo onder de indruk, dat hij gelijk op een knie ging. Maar goed, je moet je kansen natuurlijk spreiden én ervoor zorgen dat je weet wat voor vlees je in de kuip hebt, dus Arie zoende al direct in de eerste aflevering met meerdere vrouwen.

Arie aan zet

De gespierde race-telg is overigens geen onbekende voor het programma. In 2012 deed Arie al eens mee aan The Bachelorette, waarin mannelijke deelnemers strijden om een vrouw. Dit keer zijn de rollen dus omgedraaid.

Benieuwd naar Arie? Bewonder de beste man in deze preview-video van het komende seizoen:

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron ANP | Beeld iStock