De nieuwste bizarre trend voor mannen op sexgebied

scrotox

Dat botox steeds populairder wordt, weten we al een tijdje. Ook steeds meer mannen zweren erbij. Maar tegenwoordig laten zij de spierverslapper niet alleen meer in hun gezicht spuiten. Maak kennis de nieuwe – ietwat lugubere – trend uit Hollywood: scrotox.

Beeld  iStock

Scrotox is botox voor je scrotum. Steeds meer mannen in de VS laten het goedje in hun balzak spuiten om hun sexleven up te spicen. Waarom? Het zou ervoor zorgen dat de balzak ontspant en lager komt te hangen. Bovendien wordt hij hiervan minder rimpelig en oogt hij groter. En last but not least: het voorkomt zweterige ballen.

Een scrotoxbehandeling zou je sexleven een ware boost kunnen geven. Niet alleen vinden sommige vrouwen het sexy als zijn zaakje er strak en groot uitziet, ook kan de treatment zorgen voor extra stimulans. Dat komt doordat het scrotum tijdens sex op z’n hondjes langs de clitoris wrijft.

Volgens sexuoloog Eveline Stallaart van ESSH is de trend tot nog toe niet in Nederland gesignaleerd. “Wij zijn er een beetje te nuchter voor, denk ik. Maar het zou best kunnen dat we er over een tijdje toch aan gaan geloven. Als je als man issues hebt met je balzak, kan scrotox een oplossing bieden.”

Hoeveel scrotoxbehandelingen er momenteel in de VS plaatsvinden is niet bekend. “Er wordt gezegd dat het aantal gebruikers het afgelopen jaar is verdubbeld. Maar de exacte aantallen zijn onbekend. Waarschijnlijk worden ook niet alle behandelingen netjes geregistreerd.” Wij zijn vooral héél benieuwd of de trend naar Nederland overwaait…

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.