Onbetaalbaar genot? Dit is de duurste vibrator ooit!

duurste vibrator

Over onbetaalbaar genot gesproken: het Britste eroticamerk Coco de Mer heeft de duurste vibrator ooit op de markt gebracht.

Het merk heeft een 18 karaat gouden vibrator ontworpen ter ere van hun 14-jarig bestaan. De Gold Nell Pleasure Seed Vibrator – vernoemd naar de minnares van King Charles II, Nell Gwyn – kost maar liefst 12.000 dollar. Als dat niet goed je verjaardag vieren is…

De Nell heeft een ovale vorm, is ongeveer zo groot als de palm van je hand en heeft vijf standen, die volgens het merk ‘de meest intieme delen van je lichaam strelen door intense vibraties vanuit de uiteinden van het apparaat’. Om daar 12.000 dollar voor neer te tellen klinkt misschien wat veel, maar de duurste vibrator is volgens Coco de Mer-directeur Lucy Litwack haar geld dubbel en dwars waard. “Dit is één van de meest luxe genotapparaten die we ooit gemaakt hebben. The Gold Nell Pleasure Seed Vibrator is gemaakt van 18 karaat goud en zorgt voor ultiem genot.”

Wil je hetzelfde genot bereiken maar heb je een iets kleinere portemonnee? De chocoladebruine versie van de vibrator kost slechts 220 dollar.

Beeld: Coco de Mer