Onmogelijke relaties die toch standhouden

onmogelijke relaties

Een liefde ver weg, een groot leeftijdsverschil of verliefd worden op iemand die al bezet is: als je ooit dacht dat die relaties onmogelijk waren, lees dan deze verhalen maar eens. Deze relaties leken écht uitgesloten, maar de stellen blijven koste wat het kost bij elkaar.

Dodelijke hartstocht

Victor Cingolani en Edith Casas trouwden eind 2013, in tegenstrijd met haar familie. Niet zo vreemd: Victor vermoordde in 2010 haar tweelingzus Johanna, door twee kogels door haar hoofd te schieten. Hij was toen al samen met Edith, die blijft volhouden dat haar partner onschuldig is. “Victor is geen gewelddadig persoon en ik ben niet boos… We houden van elkaar.”  Voordat ze haar jawoord gaf, moest ze overigens wel een aantal psychologische testen ondergaan. Inmiddels is ze verstoten door haar familie en wacht ze tot Victor 13 jaar celstraf heeft uitgezeten.

Het zit in de familie

Een getrouwd stel in Brazilië zocht al jaren naar hun biologische moeders. In 2014 besloot de 39-jarige Adriana de radiozender Radio Globe om hulp te vragen met de zoektocht. De zender slaagde daarin en moeder en dochter werden herenigd op de radio. Het gesprek neemt een bizarre wending als de moeder vertelt dat ze ook nog een zoon heeft, Leandro. Adriana beseft zich snel dat de zoon die haar moeder omschrijft,  haar man is. De man met wie ze al zeven jaar getrouwd is en met wie ze een 6-jarige dochter heeft…

Het stel wist dat hun biologische moeder Maria heette, maar het was nooit in hun opgekomen dat het om dezelfde vrouw zou kunnen gaan. De twee blijven overigens gewoon samen. “Als we dit van tevoren hadden geweten, dan lag het anders, maar we wisten het niet. En we houden van elkaar”, aldus Adriana.

Zeg maar dag tegen de troon

De Britse troonopvolger Edward VIII viel in 1934 voor de Amerikaanse en getrouwde(!) Wallis Simpson. Ze scheidde van haar man voor een wilde romance met Edward, die na de dood van zijn vader in 1936 koning van Engeland werd. Omdat zijn grote liefde Wallis geen koningin zou kunnen zijn (geen Engelse en gescheiden), deed hij binnen het jaar weer afstand van de troon. Edward en Wallis trouwden in 1937 en leefden na de Tweede Wereldoorlog een gelukkig leven in Frankrijk.

Ophef in showbizzland

Bobbi Kristina Brown (die triest genoeg momenteel in coma ligt nadat ze in januari bewusteloos in bad werd aangetroffen) zorgde voor veel ophef door in het huwelijksbootje te stappen met haar pleegbroer Nick Gordon. Haar moeder, wijlen Whitney Houston, adopteerde hem toen hij twaalf jaar was, waarna de vonk tussen hem en Bobbi oversloeg. Volgens Bobbi was haar moeder blij met de relatie tussen haar en Nick. “Sterker nog: mama was degene die zei dat we zouden gaan daten.”

Weten hoe je een verliefdheid uit je hoofd delete? Check VIVA 25! Online bestellen kan hier.

Beeld: Getty