Dit onthult je favoriete sexstandje over je

geroosterde venkel


Speel jij op safe of heb jij graag alle controle? Wat je in de slaapkamer doet, heeft vaak overeenkomsten met je houding in het dagelijkse leven. Dit is wat sexperts onthullen over je persoonlijkheid aan de hand van je favoriete sexstandje.

 

Missionaris

Je speelt graag voor safe. Daardoor ben je misschien niet altijd even avontuurlijk tussen de lakens, maar vergis je niet. Want je bent ook loyaal, stabiel en monogaam. Grote kans dat jij in een serieuze relatie zit. Tip: Probeer het eerste standje uit dit artikel, het lijkt erop maar is net even spannender.

 

Doggy style

Voor de buitenwereld ben je netjes, maar in je privéleven komt je kinky kant naar buiten: met name in de slaapkamer. Je houdt van de spannende kant van het leven en kan volop genieten van sex.

 

Vrouw bovenop

Als je vaak gaat voor dit standje, betekent het dat je graag de touwtjes in hangen hebt. Een vrouw die bovenop zit heeft de volledige controle tijdens sex. In het leven buiten de slaapkamer weet je precies wat je wilt en je gaat ervoor.

 

Spoonen

Lepeltje-lepeltje vrijen is voor de échte romanticus met een gevoelig hart. Je kunt je helemaal geven aan je partner, maar zorg ervoor dat je ook wat teruggeeft. Je geliefde zal blij verrast zijn als jij een keer de controle neemt.

 

Omgekeerde cowgirl

Attentie: we hebben een beest in bed! Je geeft graag een showtje weg voor je minnaar of vriend. Hij krijgt namelijk een geweldige uitzicht op je billen. Een beetje porna (vrouwvriendelijke porno) op zijn tijd schuw je niet. In het dagelijkse leven ga je niks uit de weg en je bent ab-so-luut niet op je mondje gevallen.

 

Benen achter je hoofd

Je bent de favoriete leerling van je yogadocente. Sex betekent voor jou een spirituele verbinding tussen twee mensen. Verder leid je een bewuste levensstijl.

 

Bron: TheFrisky.com/SheKnows.com