Op een rijtje: deze koppels gaan de verleiding aan in ‘Temptation Island’ 2020

Temptation Island koppels

Team Tempa is er weer in geslaagd om de vier koppels van het aankomende Temptation Island seizoen op te speuren. Ze onthulden de namen samen met een screenshot van de Instagramprofielen van de deelnemers.

Het eerste koppel bestaat uit de Vlaamse Arda en Elke.

De Nederlandse Gianni en Melissa zijn het tweede stel. Melissa’s profielfoto is nog steeds een foto van haar en Gianni. Betekent dit dat de twee de relatietest overleefd hebben?

Het tweede Nederlandse stel dat meedoet aan Temptation Island bestaat uit Simone en Zach. Opvallend is dat dit koppel gevolgd wordt door verschillende oud-deelnemers van het realityprogramma.

z

Met Roshina en Karim zijn de koppels compleet. Melissa, die zelf als tweede koppel met Gianni werd getipt, reageert met: ‘MEEN JIJ DIT!?’ Opvallend…

Onzeker

De terugkeer van het programma was een tijdje onzeker, maar programmadirecteur Peter van der Vorst leek toch vrij duidelijk. ‘Een succesvol programma als Temptation Island gooi je niet weg als dat niet nodig is’, zei hij. Een woordvoerder van RTL voegde daar later nog aan toe: ‘We zijn ervan overtuigd dat je dit soort programma’s kunt blijven maken. Mensen moeten zich alleen volledig veilig voelen. Voor, tijdens én na de opnames.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: RTL
Elle (20) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar de mooiste covers voor aan haar muur.