Oproep: durf jij op blind date?

Het nieuwe jaar is begonnen! Voor velen is het vinden van een leuke nieuwe liefde een mooi doel voor 2013. Voor jou ook? Lees dan snel verder!

Viva.nl gaat je namelijk bij dit goede voornemen helpen. En wel op een bijzondere manier! In samenwerking met Pepper Dating en WTF.nl organiseren we heuse blind dates. Oftewel: een afspraakje met iemand die je nog helemaal niet kent.

Wie durft
We zijn dus op zoek naar single dames die deze uitdaging aan willen gaan. Je krijgt van ons een hapje, drankje, een leuke locatie en natuurlijk een date.

Na afloop willen we jouw ervaringen graag delen op Viva.nl, wat uiteraard ook anoniem mag. Op WTF.nl komt dan het interviewtje met jouw date te staan. Inspireer jij anderen met jouw verhaal?

Meld je aan
Stap uit je comfort zone en meld je aan! Is zoiets spannends niet dé manier om het jaar goed te beginnen en direct spijkers met koppen te slaan?

Meld je via deze link aan en zet het logo van VIVA op je profiel. Wie weet word jij door Pepper Dating gekoppeld aan een leuke man uit het bestand en lezen we jouw ervaringen binnenkort terug op Viva.nl!

Beeld: Thinkstock