Hoe goed werken orgasme vertragende gels en condooms nou eigenlijk?

orgasme-vertragende-condooms

Je herkent het vast wel. Je zit net lekker in als je partner ineens al klaarkomt. En soms is dat niet erg. Maar op andere momenten had je toch stiekem gehoopt dat hij het langer vol had gehouden, zodat jullie langer van elkaar konden genieten. Maar daar bestaat dus iets voor: orgasme vertragende producten. Hoe goed werken die?

Orgasme vertragende producten

Het gebeurt iedere man weleens dat hij te vroeg klaarkomt. Daar is op zich niks mis mee en kan ook gezien worden als compliment, maar soms is het toch wel een klein beetje vervelend. Maar voor alles is een oplossing! Tegenwoordig bestaan er namelijk orgasme vertragende gels en condooms. En ja die kunnen ook gebruikt worden als je gewoon even lekker extra lang wilt doorgaan.

Effect

Hoe werkt het eigenlijk? De middelen die de producten bevatten hebben een verdovend effect op de eikel. Hierdoor krijgt deze minder prikkels tijdens de seks en wordt dus ook minder gevoelig. Het resultaat? De man houdt het langer vol tijdens de seks. Heb wel geduld. Het duurt meestal ongeveer 15 minuten voordat het inwerkt. Kan hij ondertussen jou even goed verwennen.

Pas wel goed op als je deze producten gebruikt in combinatie met een condoom. Er zijn producten die bestanddelen bevatten die het materiaal van een condoom gemakkelijk beschadigen. Check dus altijd goed de verpakking!

Lees ook
Nieuw op het gebied van seks: het ‘consentcondoom’

Orgasme vertragende condooms

Gebruiken jullie sowieso altijd een condoom voor de veiligheid? Probeer dan eens een orgasme vertragend condoom. Ze doen hetzelfde als de crèmes en sprays, alleen zit het hier verwerkt in het glijmiddel aan de binnenkant van het condoom. Zeker een aanrader als je het liever veilig doet. Better safe than sorry!

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Ze.nl | Beeld: GettyImages