Origami-condoom belooft meer plezier en veiligheid

geroosterde venkel

Bill Gates
Daniel Resnic is nooit een fan geweest van reguliere latex condooms. In 1993 raakte hij besmet met HIV toen een condoom scheurde en nu, twintig jaar later en een hoop schetsen verder, wordt zijn origami-condoom uitvoerig getest. De Bill & Melinda Gates Foundation loofde in maart 100.000 dollar uit aan de persoon die een nieuw model condoom weet te ontwerpen dat iedereen wil gebruiken. Het origami-condoom is het enige ontwerp dat in de smaak viel bij de miljardair.

Natuurlijk
Volgens bedenker Resnic biedt het origami-condoom, dat de vorm heeft van een accordeon, extra plezier voor beide partners. “Het is gemaakt van siliconen en voelt natuurlijk aan. Bovendien is het veel veiliger dan een regulier condoom”, stelt Resnic.

Staafje
Op Origamicondoms.com staan drie condooms afgebeeld. Het vrouwencondoom moet bij de vrouw, eventueel met behulp van het bijgeleverde staafje, worden ingebracht. Daarnaast is er het condoom dat de man om zijn penis moet dragen. Volgens de site heeft de man tijdens het vrijen niet het gevoel dat hij een condoom draagt, dit omdat het meebeweegt tijdens de seks.

Anaal gebruik
Het derde condoom is een exemplaar speciaal voor anaal gebruik dat bij zowel vrouwen als mannen ingebracht kan worden. Het condoom voor mannen en het condoom voor anaal gebruik wordt naar verwachting in het begin van 2015 op de markt gebracht. Het exemplaar voor vrouwen wordt later in 2015 verwacht.

Bron: Design Taxi