7 x originele bruiloft-ideeën

geroosterde venkel

Maak je trouwdag persoonlijk door je eigen, originele touch eraan te geven. Het is immers jouw Grote Dag en je trouwt (als het goed is) maar één keer in je leven. Bekijk hier een aantal leuke ideeën voor je bruiloft.

Gastenboek 2.0

Zet in een rustig hoekje van je trouwlocatie een camera neer, waar je gasten een boodschap kunnen inspreken. Veel leuker dan een ouderwets en statisch gastenboek. Er zijn speciale videozuilen te huur, maar je kunt ook je eigen ‘Achterwerk in de kast’ creëren.

DIY bar

Ideaal op een zomerbruiloft: een DIY bar waar gasten zelf limonade, sap of water kunnen tappen. Ziet er ook heel mooi uit op de trouwfoto’s!

Jenga gastenboek

Nog een variant op het traditionele gastenboek: koop het spel Jenga en laat alle gasten een boodschap op een blokje schrijven. Als je het spel speelt, word je weer herinnerd aan je trouwdag!

Mimosa’s voor de gasten

Kleurboekje voor de kinderen

Maak zelf kleurboekjes voor de kinderen op je bruiloft. Hebben ze lekker iets te doen en kunnen de ouders lekker genieten van het feest.

Mooi ringendoosje

Waar bewaar je de trouwringen voor de ceremonie? Een mooi ringendoosje is erg handig, kunnen ze geen kant op!

Taartentafel

Zet een tafel vol met lekkere taarten en laat je gasten hun eigen keuze maken. Hoef jij niet voor één soort bruidstaart te kiezen (wat onmogelijk is) en het staat ook superleuk, zo’n taartbuffet!

Via ThePerfectWedding.nl

Het online trouwportal ThePerfectWedding.nl is de meest uitgebreide trouwsite van Nederland. Dagelijks speurt de redactie naar de mooiste jurken, laatste trends, origineelste ideeën en de leukste leveranciers op het gebied van trouwen. Op Vrouwonline.nl delen ze elke twee weken een lijstje met tips.