Originele verlovingsring

geroosterde venkel

Ondanks de emancipatie en zelfstandigheid van vrouwen, wordt een aanzoek doen toch nog vaak overgelaten aan de man. De ridder die de jonkvrouwe om haar hand vraagt. Romantisch, maar ook best wel ouderwets.

Jij wilt de rollen omdraaien. Als mooie jonkvrouwe jouw prins voor eeuwig aan de haak slaan. Gewoon, omdat jij een stoere vrouw bent die de touwtjes graag in eigen hand houdt. Of omdat je al eeuwen tevergeefs wacht tot hij een aanzoek doet en nu het heft in eigen hand neemt.

Het is duidelijk hoe vrouwen het liefst ten huwelijk worden gevraagd. Een overdosis romantiek met bloemen, witte vogels, kaarsjes, een lofzang,… Er zijn natuurlijk uitzonderingen op deze regel, maar als alles mogelijk zou zijn (en je man zich zou ontpoppen tot romantische ridder) dan zijn er toch veel vrouwen die van zo’n aanzoek smullen. Maar waar droomt de man van?

De meeste mannen denken op een normale werkdag aan een paar dingen. Het onderwerp wat bijna elke minuut even door zijn gedachten gaat, is seks. Dus wat is beter dan je aanzoek te koppelen aan zijn grootste passie?

Vraag je vriend daarom ten huwelijk met deze weddingring! Het is een cockring met een grote diamant erop. Een groter compliment naar zijn ‘vriend(je)’ kun je niet maken. Mannen denken sowieso vaak met datgene wat tussen hun benen hangt dan met hun hoofd, dus op deze manier geef je ook aan je vriend aan hem te respecteren. Of je vriend je ook daadwerkelijk serieus neemt wanneer je hem met deze ring ten huwelijk vraagt, is een tweede. Maar origineel is het in ieder geval wel! De ring, kost € 12,95.