Pak de draad weer op met je ex

Teruggaan naar je ex wordt vaak als slap en de makkelijkste weg kiezen gezien. Terwijl er best redenen te bedenken zijn waarom het wél een goed idee is.

Al is het, flauw, alleen maar omdat je dan voortaan altijd seks met je ex hebt ;-)  Er zijn verhalen genoeg van mensen die na maanden en soms jaren weer voor elkaar kozen.

In Viva 48 staat een vijftal van die verhalen. Vrouwen die om verschilllende redenen weer terugkwamen bij hun ex-vriend. En ze kozen niet voor de makkelijk weg, maar ze hadden goede redenen.

Susan vertelt bijvoorbeeld dat zij en haar vriend 9 maanden uit elkaar waren nadat hij was vreemdgegaan. Na een paar maanden wilde hij haar terug, maar Susan was wel klaar met hem. Toen ze na een tijd toch afspraken sloeg de vonk weer over. Dat hij haar zo graag terugwilde en een tweede keer voor haar koos, maakte haar zelfverzekerder.

Soms komt het je relatie echt ten goede om een tijdje je eigen weg te gaan. Je kunt even heerlijk legitiem testen of het gras bij de buren niet nét wat lekkerder is. Is dat zo, prima, is het niet zo dan zit je daarna een stuk rustiger in je relatie.

Het werkt ook goed om de sleur uit je relatie te halen Na haar break-up weet Alisha weer hoe fijn haar vriend en zij het eigenlijk hebben, zegt ze in Viva. Ze hangen ‘s avond niet meer standaard op de bank, maar ze gaan uit eten of wandelen met de hond.

Ben jij met succes weer teruggekeerd bij je ex?

CC foto: Claudia Assad