Passie in bad

geroosterde venkel

Na een drukke dag is het vooruitzicht van een bad best fijn. Denken we dan aan samen badderen of alleen weken? En wat vinden onze partners van samen in bad? Kiezen ze voor ons of voor een BN’er?

Samen badderen
Surprise! Mannen vinden het veel fijner om samen in bad te zitten dan vrouwen. Volgens onderzoek houdt 53 procent van de vrouwen van alleen badderen (tegen 37 procent van de mannen). De mannen daarentegen vinden het veel fijner om met hun partner in bad te zitten: 27 procent zit lekkerder met partner, terwijl dit bij vrouwen slechts 12 procent is.
Passie
Voor de helft van de Nederlanders is het bad een goede plek om de passie eens goed op te laaien. Waar we opgewonden van worden zijn warmte, geur, water, badolie en badschuim.

En voor net een beetje extra gaan we in de weer met badproducten, muziek op de achtergrond of een lekker drankje. En ook gedempt licht, kaarsen of massages zijn winnaars in voor een passioneel bad.

Opvallend: rozenblaadjes doen helemaal niets voor de spanning. Maar één procent vindt ze in de badkamer passieverhogend.

Geen goed gesprek
We zitten in bad om te ontspannen, niet om de hele dag uitgebreid door te spreken. Slechts 8 procent gaat voor een goed gesprek in bad, terwijl voor 3 procent oogcontact al genoeg is. Wat we wel willen is gestreeld en aangeraakt worden(26 procent), en ook een heerlijke massage slaan we niet af (21 procent).

Avontuurtjes met BN’ers
Een avondje poedelen met een knappe BN’er, daar droomt toch iedereen van? Dat blijkt toch iets anders te liggen onder de trouwe Nederlanders. Zowel mannen als vrouwen zitten het liefst met hun partner in bad.

En als we dan toch iemand anders mogen kiezen, zegt 33 procent van de vrouwen dat geen van de BN’ers daarvoor in aanmerking komt. Bij de mannen zwicht uiteindelijk maar 16 procent voor Doutzen Kroes.

(Bron: Kneipp)